Demokrate: Stanišić nam je prijetio bombom

Iz Demokratske je saopšteno da je Stanišić, između ostalog, i zaprijetio da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu
198 pregleda 58 komentar(a)
Mojkovac, Demokrate, Foto: Screenshot (YouTube)
Mojkovac, Demokrate, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 12.09.2017. 16:48h

Danas oko 15 časova predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, poslanik Boris Bogdanović i jedan dio članstva OO Demokrata Mojkovac bili su predmet, kako oni tvrde, brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, za kog kažu da je aktivista DPS Mojkovac i da je bezbjednosno interesantno lice.

Iz Demokratske Crne Gore je saopšteno da je Stanišić, između ostalog, i zaprijetio da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu.

U društvu Stanišića, odnosno u istom autu sa njim, kako kažu u Demokratskoj Crnoj Gori, nalazili su se i bratanić Veselina Veljovića, koji je sin načelnika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, Cvetko Marković, kao i Dejan Filipović, član OO DPS-a Mojkovac.

"Nastavljaju se napadi organizovane kriminalne grupe, poznatije pod nazivom DPS, na Demokratsku Crnu Goru. Nepunih 24 časa nakon jučerašnjeg napada Radoja Markovića, premijerovog rođenog brata, na naše predstavnike mladih, danas oko 15h predsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, generalni sekretar i poslanik Boris Bogdanović i jedan dio članova Opštinskog odbora Demokrata Mojkovac bili su predmet brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, aktiviste Demokratske partije socijalista Mojkovac i bezbjednosno interesantnog lica. Pomenuti Stanišić, koji se zaustavio u blizini prostorija Demokrata u Mojkovcu i iz džipa crne boje, marke „Land Rover Discovery 3“, reg. oznaka MK AE306, najogavnijim psovkama obrušio na rukovodstvo Demokrata, izrekao je i prijetnju da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu. O ovom događaju je zabilježen video snimak, koji šaljemo javnosti na uvid", saopšteno je iz Demokrata.

Oni podsjećaju da je Goran Stanišić presudom Višeg suda u Bijelom Polju, decembra prošle godine osuđen na 2 godine i 2 mjeseca zatvora, zbog pokušaja ubistva u prekoračenju nužne odbrane u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja.

"Nakon ovih informacija, da li iko više ima dilemu da je brat premijera Markovića, upravo u dogovoru sa predsjednikom Vlade, prijetio da će pobiti mlade Demokrate i da li iko više ima dilemu da je Stanišić, po nalogu Duška Markovića i Veselina Veljovića, prijetio da će baciti bombu na prostorije Demokratske Crne Gore u Mojkovcu?", zaključuju Demokrate.

Načelnik mojkovačkog Odjeljenja bezbjednosti (OB) Vitomir Veljović demantovao je navode Demokrata da je u incidentu učestvovao njegov sin, to jest da je bio u vozilu sa Stanišićem.

„Radi se o najobičnijem podmetanju i neistini. Moj sin nije na teritoriji opštine Mojkovac, zbog ranije preuzetih obaveza, što se lako može utvrditi. Nikada nije učestvovao ni u jednom incidentu. Ukoliko se bude nastavilo sa sličnim neistinama, pokrenuću sudski postupak protiv onih koji na ovaj način nanose štetu mojoj porodici“, kazao je Veljović.

Bečić: Junaci, udarite direktno na mene ako vam basta >>>

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić kazao je da neće dozvoliti da "našim sjajnim mladim ljudima, koji prolivaju znoj obilazeći Crne Goru zafali jedna jedina dlaka sa glave".

Demokrate su danas saopštile da je "brat Duška Markovića prijetio da će nas sve pobiti" >>>

Bonus video: