Podgorica: Uhapšen mladić, iz autobusa preuzeo 90 tableta?

224 pregleda 0 komentar(a)
Suboxon, Foto: Shutterstock
Suboxon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.08.2017. 11:20h

Podgorička policija je uhapsila sugrađanina N.P. (23) i od njega oduzela 91 tabletu suboxon, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija navodi da je mladić tablete preuzeo iz autobusa na Autobuskoj stanici u Podgorici, a sumnjaju da je namjeravao da ih proda.

"Naime, službenici CB Podgorica – Interventne jedinice su, shodno informacijama Odsjeka, upućeni na Autobusku stanicu gdje je trebalo da se, prema saznanjima, izvrši primopredaja pošiljke koja je dopremljena autobusom a koju je trebalo da preuzme jedno muško lice. Službenici Interventne jedinice su primijetili muškarca za kojeg su posumnjali da je prethodno iz autobusa uzeo pošiljku. Ovo lice, koje je kod sebe imalo kutiju plave boje, je kontrolisano i utvrđeno je da se radi o N.P. On je doveden u prostorije CB Podgorica gdje je utvrđeno da se u kutiji nalazi 91 tableta suboxon od 2 i 8 mg", navodi se u saopštenju.

Navodi se i da je mladić tablete nabavio od osobe na čijoj se identifikaciji radi.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. N.P. je lišen slobode, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni N.P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. N.P. je povratnik u vršenju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga jer je u ranijem periodu lišen slobode u Republici Srbiji zbog krijumčarenja 10 kilograma marihuane tipa skank, za što je i osuđen na kaznu zatvora koju je izdržao", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: