Žabljak: Četiri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi

Prva informacija, da je u udesu učestvovala i šesta osoba pokazala se netačnom
119 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.08.2017. 10:29h

Četiri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se, prilikom slijetanja sa puta vozila „Audi“ srpskih registarskih oznaka BG 366 MG, dogodila jutros oko tri sata u mjestu Borje, na putu Žabljak-most na Tari.

Vozilom je upravljao državljanin Srbije, maloljetni V.B.(17) koji je ostao nepovrijeđen. Vozilima hitne pomoći u pljevaljsku bolnicu prevezene su Žabljačanke M.D, M.D. i D.K.. U Pljevlja, a potom u Prijepolje prevezen je peti učesnik nezgode, državljanin Srbije Đ.K. koji, kao i vozač, borave na Žabljaku odakle im je porijeklo.

Iz hitne pomoći nam je saopšteno da su M.D, M.D. i Đ.K. lakše povrijeđeni dok je D.K. zbog povreda vratnog dijela kičme transportovana u Klinički centar Crne Gore.

Prva informacija, da je u udesu učestvovala i šesta osoba pokazala se netačnom.

Vozilo u kome su se nalazili učesnici nezgode, na kritičnom mjestu prešlo je preko trake namijenjene kretanju vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom udarilo u kamenito uzvišenje. Od siline udara vozilo se odbilo i, bez prevrtanja, vratilo se preko cijelog puta i zadnjim dijelom udarilo u tlo gdje se zaustavilo.

Na licu mjesta vidljivi su tragovi kočenja, polomljeni djelovi i prosuto ulje. Zbog uviđaja koji su, po ovlašćenju ODT iz Pljevalja, obavili pripadnici žabljačke policije saobraćaj je bio u prekidu do osam časova što je uzrokovalo formiranje dugih kolona iz oba pravca.

Galerija

Bonus video: