Uhapšen Podgoričanin: Osumnjičen za više krađa

On je osumnjičen da je provaljivao u vozila iz kojih je ukrao ukupno 560 eura, mobilne telefone, naočare za sunce, kompakt diskove i tri lap-topa
88 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.08.2017. 09:24h

Podgorička policija uhapsila je Podgoričanina V.M. (40) zbog sumnje da je od maka do kraja jula na teritoriji glavnog grada počinio pet krivičnih djela teška krađa.

On je osumnjičen da je provaljivao u vozila iz kojih je ukrao ukupno 560 eura, mobilne telefone, naočare za sunce, kompakt diskove i tri lap-topa.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode V.M. (40) iz Podgorice, zbog sumnje da je od maja do kraja jula ove godine u Podgorici počinio pet krivičnih djela teška krađa. On je, kako se sumnja, krivična djela počinio provaljivanjem u putnička motorna vozila, upotrebom podesnog sredstva, a iz ovih vozila je otuđio ukupno 560 eura, dva mobilna telefona, tri lap topa, dvoje naočara za sunce i kompakt diskove. Teške krađe provaljivanjem u vozila počinio je, sumnja se, 09. maja u Bulevaru Save Kovačevića, 10. maja u ulici Crnogorskih serdara, 16. maja u Bloku V, 28. jula u ulici Vaka Đurovića i 30. jula u Orahovačkoj ulici", saopšteno je iz Uprave policije.

Iz UP je rečno da su nakon prijave ovih događaja, podgorički policajci preduzeli operativne mjere i radnje na njihovom rasvjetljavanju koje su dovele do identifikovanja a zatim i hapšenja osumnjičenog.

"Policijski službenici pronašli su dio stvari koje su otuđene i koje će biti vraćene vlasnicima. Osumnjičeni V.M. je, uz posebni izvještaj kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnjetih po nepoznatom izvršiocu, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio pet krivičnih djela teška krađa. Nakon saslušanja tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama u kojima se sad nalazi, do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: