NAŠ BOKSER OBNOVIO POVREDU

Ništa od Žižićevog meča u Meksiku?

“Nadam se da ću se oporaviti uskoro i da ću moći da nastavim da se borim”, rekao je Žižić, bivši prvak Mediterana u WBC verziji i bivši mladi šampion svijeta u Verziji IBF, momak koji se dva puta borio za titulu šampiona Amerike.
176 pregleda 1 komentar(a)
Milorad Žižić, Foto: Privatna arhiva
Milorad Žižić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.04.2019. 23:04h

Milorad-Mićko Žižić po svemu sudeći neće 15. septembra boksovati u Meksiku u meču za rejting na WBC i WBA listi.

Kako je saopšteno iz štaba crnogorskog boksera, Žižić je "obnovio povredu desne ruke koju je operisao 2012. godine kod doktora Nebojše Jovanovića u Dubaiju, kome se ovom prilikom i zahvaljuje".

"Nadam se da ću se oporaviti uskoro i da ću moći da nastavim da se borim”, rekao je Žižić, bivši prvak Mediterana u WBC verziji i bivši mladi šampion svijeta u Verziji IBF, momak koji se dva puta borio za titulu šampiona Amerike.

Kako kaže, u međuvremenu ga očekuju porodične obaveze, ženidba sa djevojkom Anđelom.

"Jako sam srećan zbog toga", ističe Žižić.

Nikšićki bokser je zahvalio Ministarstvu sporta i matičnom klubu BK Gong, koji su mu pomogli da ode na pripreme "koje nažalost nisu završile kako su njegov tim i on planirali".

"Moja karijera je puna uspona i padova, kao i kod većine ljudi koji se bave ovim sportom. Nadam se da ću se uskoro oporaviti i vratiti u ring, jer imam 30 godina i u mom sportu najbolji period je od 30. do 35. godine. Neka bude onako kako je božja volja. Hvala svim ljudima koji su uz mene sve ove godine bez obzira na ishod", zaključio je Žižić.