Vukčević bronzani u Vroclavu

do bronzanog odličja je došao džiju-džicu borac Dejan Vukčević, koji je u kategoriji +94 kg savladao reprezentativca Španije Kristijana Alvareza, i to iponom
229 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Vukčević, Foto: Privatna arhiva
Dejan Vukčević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.07.2017. 19:52h

Crna Gora je nastup na Svjetskim igrama borilačkih sportova u poljskom Vroclavu, ipak, završila sa medaljom - do bronzanog odličja je došao džiju-džicu borac Dejan Vukčević, koji je u kategoriji +94 kg savladao reprezentativca Španije Kristijana Alvareza, i to iponom.

Vukčević, aktuelni vicešampion Evrope i svijeta u istoj kategoriji, u polufinalu je poražen od domaćeg takmičara Rafala Risa, od kojeg je na istom mjestu izgubio i prije dvije godine u finalu Svjetskog prvenstva.

Zapažen nastup imali su i Stefan Vukotić i Vuk Dragutinović u Duo sistemu, koji su poraženi u direktnoj borbi za bronzanu medalju.

Miloš Kovačević u grupnoj fazi takmičenja nije uspio da se domogne polufinala...

U Vroclavu je nastupila i karatistkinja Marina Raković, koja je takmičenje u grupi završila kao trećeplasirana sa po jednom pobjedom, remijem i porazom, pa nije uspjela da se domogne polufinala...

Na Svjetskim igrama neolimpijskih sportova koje podržava Međunarodni olimpijski komitet učestvovalo je preko 3.500 sportista koji su se takmičili u 31 disciplini.

Bonus video: