USPJEH SARE I MAŠE

Mlade Podgoričanke dobile stipendije za Berkli koledž

"Srećne smo zbog ovoga i nadamo se da ćemo uspjeti da ostvarimo naše snove po pitanju studiranja u Bostonu", kazale su Sara i Maša.
131 pregleda 3 komentar(a)
Maša Vujadinović, Sara Jovović, Foto: Facebook
Maša Vujadinović, Sara Jovović, Foto: Facebook
Ažurirano: 22.07.2017. 11:58h

Učenice Umjetničke škole za muziku i balet “Vasa Pavić” iz Podgorice Sara Jovović i Maša Vujadinović dobile su stipendije za Berklee College of Music.

Sara Jovović dobila je stipendiju u vidu 80 odsto školarine za buduće studije na ovoj prestižnoj muzičkoj akademiji u Bostonu, a Maša Vujadinović je dobila punu stipendiju da pohađa petonedjeljni ljetnji džez program u Bostonu 2018.

"Za nas je boravak i rad na džez kampu u Peruđi bilo izuzetno iskustvo, radile smo sa profesorima sa Berkli akademije i svirale u raznim ansamblima sa internacionalnim polaznicima, našim vršnjacima i starijima. Od oko dvjesta polaznika nas tridesetoro smo dobili stipendije. Srećne smo zbog ovoga i nadamo se da ćemo uspjeti da ostvarimo naše snove po pitanju studiranja u Bostonu", izjavile su Sara i Maša.

One su stipendiju dobile nakon učešća na dvonedjeljnoj radionici “Berklee at Umbria Jazz Clinics” u okviru festivala Umbria Jazz koji je trajao od četvrtog do 16. jula. 

Preporučujemo za Vas