U Baru oduzeli cigarete, u Tuzima rezani duvan

Carinici plijenili nelegalne cigarete na pijacama
117 pregleda 2 komentar(a)
Cigarete (Novine)
Cigarete (Novine)
Ažurirano: 05.07.2017. 06:42h

Službenici Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja (OZSK) Uprave carina juče su u Baru pronašli i oduzeli oko 17.000 komada cigareta namijenjenih nelegalnoj prodaji.

To su saopštili iz Uprave carina, pojašnjavajući da su zbog nelegalne prodaje cigareta izdali četiri prekršajna naloga.

“Mobilni timovi OZSK, tokom kontrola sprovedenih na području opštine Bar - na prostoru Zelene pijace, kod četiri lica pronašli su ukupno 16.760 komada cigareta različitih brendova: 'marlboro', 'west', 'premiere', 'yes'... namijenjenih nelegalnoj prodaji, u vrijednosti od 1.034 eura. Roba koja je predmet prekršaja, trajno je oduzeta, a odgovornim licima su izdati prekršajni nalozi”, saopšteno je iz UC.

Službenici istog Odsjeka, sa službenicima Uprave policije, dva dana ranije u Tuzima su oduzeli 17 pakovanja rezanog duvana namijenjenog nelegalnoj prodaji.

“Prilikom kontrole putničkog motornog vozila, srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanine Srbije, na području gradske opštine Tuzi, carinski i policijski službenici su pronašli 17 pakovanja rezanog duvana namijenjenog nelegalnoj prodaji. Odgovornom licu je izdat prekršajni nalog. Roba je trajno oduzeta”, piše u saopštenju Uprave carina.

Bonus video: