Juniorke u polufinalu Balkanijade

0 komentar(a)
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ažurirano: 28.06.2017. 18:01h

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore plasirala se u polufinale Balkanskog prvenstva na Palama (BiH) - nakon jučerašnje pobjede protiv BiH, izabranice Marka Radusinovića su danas bile bolje od Kosova sa 3:2 (25:11, 21:25, 21:25, 25:21, 15:12) i osvojile prvo mjesto u grupi sa dvije pobjede.

“Veoma smo srećne zbog pobjede, koja je veoma teško izborena, s obzirom da smo gubili 2:1 u setovima i 8:4 u petom setu. Ipak, smogle smo snage da se vratimo, i ostvarimo veoma važnu pobjedu, kojom smo osvojili prvo mjesto u grupi. Ekipa Kosova se pokazala kao veoma kvalitetan i respektabilan protivnik. Nama preostaje da iskoristimo slobodan dan da se što bolje pripremimo za završne mečeve, kako bismo pokušali da da ponovimo prošlogodišnji uspjeh i osvojimo neku od medalja, što će biti veoma teško, jer su sve ekipe na turniru izuzetno kvalitetne”, izjavila je nakon meča kapiten reprezentacije Katarina Budrak.

Naše juniorke će u petak u polufinalu igrati protiv poražene ekipe iz sjutrašnjeg duela između Srbije i Turske, koje nakon dva kola imaju po dvije pobjede.

Bonus video: