Uhapšen Rožajac: Policija oduzela pola kilograma heroina i pakovanje marihuane

1 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock
hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.06.2017. 11:48h

Rožajac S.D. (29) uhapšen je juče u Podgorici nakon što je policija u vozilu kojim je upravljao pronašla oko pola kilograma heroina, a kod njega pakovanje marihuane.

"Policija je kontrolisala S.D. shodno operativnim saznanjima da se S.D. u dužem periodu bavi nabavkom i stavljanjem u promet heroina koji nabavlja na području Rožaja, a prodaje ga širom Crne Gore, kontrolisal ovo lice i vozilo kojim je upravljao. U naselju Zlatica u Podgorici je kontrolisano vpzilo marke "VW Gof IV", rožajskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.D. Pregledom vozila je u instrument tabli pronađeno i oduzeto pakovanje sa oko 500 grama materije za koju se sumnja da je heroin. Pretresom S.D. pronađeno je i oduzeto i jedno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je marihuana. Od S.D. je takođe oduzeto i vozilo kojim je upravljao", saopšteno je iz Uprave policije.

S.D. će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Heroin, marihuana i vozilo će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Policijske aktivnosti na identifikovanju drugih lica u ovom predmetu se nastavljaju", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: