Uhapšen Podgoričanin: Osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu duvanom

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.J, 19. juna godine nabavio duvan vrijedan oko 3.500 eura, koji je kako se sumnja namjeravao da stavi u promet u Tuzima", navodi se u saopštenju Uprave policije
3 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 20.06.2017. 11:00h

Podgoričanin D.J. (64) iz Podgorice uhapšen je juče zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neozvoljena trgovina, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici OGB Tuzi su, 19. juna 2017. godine kontrolisali motorno vozilo marke "Folksvagen pasat", podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao D.J. (64) i tom prilikom oduzeli 340 pakovanja rezanog duvana, ukupne težine oko 170 kilograma, za koju D.J. nije posjedovao prateću dokumentaciju. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.J, 19. juna godine nabavio duvan vrijedan oko 3.500 eura, koji je kako se sumnja namjeravao da stavi u promet u Tuzima", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oduzeti duvan je predat službenicima Uprave carina na dalju nadležnost.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se DJ. uhapsi. On je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: