OSUMNJIČENI UHAPŠEN

Podgorica: Policija oduzela 50 gr heroina

54 pregleda 1 komentar(a)
heroin, Foto: Uprava policije
heroin, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 13.06.2017. 12:11h

Podgorička policija uhapsila je A.P. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije kod njega je pronađeno oko 50 grama heroina.

"Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su, 12.06.2017. postupajući po operativnim saznanjima da se A.P. (36) iz Podgorice u dužem vremenskom periodu, kako se sumnja, bavi nabavkom i stavljanjem u tzv. uličnu prodaju opojne droge herion, zaustavili i kontrolisali vozilo marke "Seat Ibiza", kotorskih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao G.P. iz Kotora, dok se na suvozačevom mjestu nalazio A.P. Pregledom vozila pronađena su dva veća pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlo braon boje, za koju se sumnja da je opojna droga herion, dok je treće pvc pakovanje A.P. pokušao da uništi na način što je rascijepao pvc pakovanje i dio sadržaja rasuo u dijelu vozila između sjedišta suvozača i vrata. Ukupna težina pronađene opojne droge je oko 50 grama. Od ovog lica je oduzeta i izvjesna suma novca, za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", saopšteno je iz policije.

Kriminalistička obrada, kako se dodaje, upućuje na sumnju da se A. P. duži vremenski period bavio nabavkom i stavljanjem u tzv. uličnu prodaju opojne droge heroin.

Pronađena i oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.