INCIDENT ISPRED OSNOVNE ŠKOLE “21. MAJ”

Podgoričanin udario dječaka ispred škole

V.J. je sačekao dječaka u školskom dvorištu i udario ga jer mu se ćerka ranije požalila da je dječak vrijeđao i maltretirao
338 pregleda 11 komentar(a)
OŠ 21. maj, Foto: Vesko Belojević
OŠ 21. maj, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.06.2017. 05:33h

Policija je saslušala Podgoričanina V.J, oca  učenice  Osnovne škole “21. maj” u Podgorici, jer je  udario dječaka  M.P. koji je ranije navodno maltretirao njegovu ćerku, učenicu te  škole, potvđeno je “Vijestima” u školi. 

Prema informacijama “Vijesti”, V.J. je sačekao dječaka u školskom dvorištu i udario ga  jer mu se ćerka ranije požalila da je dječak vrijeđao i  maltretirao.

Oboje su učenici šestog razreda te škole.

Pretučeni dječak se juče javio Hitnoj pomoći, a  slučaj je prijavljen i Područnoj jedinici policije u Podgorici.

Uprava škole pozvala je roditelje da danas dođu sa djecom, kako bi razgovarali o incidentu.

Direktorica osnovne škole “21. maj” Zdenka Mišković je na pitanje šta se desilo juče u školi i da li je zaista roditelj V.J. priveden jer je tukao tuđe dijete, u pisanom odgovoru navela: 

“U cilju bezbjednosti i  zaštite interesa svojih učenika, škola se bavi incidentom koji se desio u školskom dvorištu. O događaju je obaviješten Centar bezbjednosti, a škola će dalje postupati u okviru svojih nadležnosti".  

Policija se juče nije zvanično oglasila ovim povodom.

“”Vijesti” su ranije objavile da je učenica trećeg razreda osnovne škole u Šavniku ošamarena na času. 

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima otvoren je iziđaj protiv nastavnika tog Obrazovnog centra Milije Ćeranića jer je, kako su prijavili roditelji, krajem aprila udario njihovu ćerku.

Preporučujemo za Vas