Golubovićev bombaš bježi već godinu i po

Istražitelji nikada nijesu objelodanili da li se ijedan od izuzetih tragova poklopio sa tragovima pronađenim tokom uviđaja ispred Golubovićeve porodične kuće
204 pregleda 0 komentar(a)
Duško Golubović kuća
Duško Golubović kuća
Ažurirano: 29.05.2017. 07:13h

Tužilaštvo i policija još nijesu saopštili ko je krajem novembra 2015. godine postavio eksploziv ispred kapije porodične kuće bivšeg, dugogodišnjeg agenta tajne službe Duška Golubovića, u podgoričkom naselju Donja Gorica.

“Vijesti” su ranije objavile da je policija u toj istrazi uzimala DNK od više osoba, među kojima su bili i Golubovićevi nekadašnji porodični prijatelji.

Istražitelji nikada nijesu objelodanili da li se ijedan od izuzetih tragova poklopio sa tragovima pronađenim tokom uviđaja ispred Golubovićeve porodične kuće.

Golubović je nakon eksplozije kazao “Vijestima” da ne zna ko je i zbog čega postavio eksploziv na kapiju njegove porodične kuće. Eksplozija u Donjoj Gorici nije prva koju u bezbjednosnim krugovima nezvanično povezuju sa Golubovićem. Nezvanično, njegovo ime pominjano je i kada su eksplozivne naprave pucale ispred podgoričkih kafića “Macchiato” i "Grand"...

Golubović, međutim, nije zvanično među vlasnicima tih lokala i osnivačima preduzeća koja su njima gazdovala.

Bonus video: