Policija pronašla oko 450 grama marihuane i uhapsila Tivćanina

"O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da mu se N.T. privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz UP
55 pregleda 1 komentar(a)
marihuana, Foto: Shutterstock.com
marihuana, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 18.05.2017. 11:30h

Policija iz Odsjeka za borbu protiv droge uhapsila je N. T. iz Tivta zbog osnovane sumnje da je počinilla krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju stavljanja u tzv. uličnu prodaju opojnih droga, lišili slobode jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Naime, službenici Odsjeka su, 17.05.2017. godine, postupajući po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi N.T. iz Tivta. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto 8 pvc pakovanja u kojima se nalazila suva biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana kao i jedan tzv. džoint, ukupne težine 445,5 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

Iz UP je rečeno da će pronađena i oduzeta droga biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da mu se N.T. privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz UP.

Bonus video: