Božović na jezeru lovio ribu strujom?

"Ne bih lovio ribu strujom da mi date čitavu Podgoricu", rekao je "Vijestima" nekadašnji predsjednik Fudbalskog kluba Zeta
381 pregleda 63 komentar(a)
Radojica Božović, Foto: Boris Pejović
Radojica Božović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.04.2017. 13:29h

Nekadašnji predsjednik Fudbalskog kluba Zeta i fudbalski menadžer Radojica Rajo Božović odgovaraće zbog navodnog krivolova na Skadarskom jezeru.

To je “Vijestima” nezvanično rečeno iz vrha Uprave policije.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da su Božovića i još nekoliko osoba pripadnici Plovne jedinice policije prošle sedmice zatekli u krivolovu.

Božović je to negirao, tvrdeći da nije krivolovac i da nije bio na jezeru.

Izvor iz policije, međutim, tvrdi da su pripadnici Plovne jedinice, nakon dojave uhvatili Božovića na djelu.

"Božović i još nekoliko osoba uhvaćeni su tog dana u nezakonitom lovu ribe. Protiv svih su podnijete prijave. Što se tiče Božovića, prijava će biti proslijeđena tužiocu, koji će se izjasniti da li u njegovim radnjama ima elemenata bića krivičnog djela ili je u pitanju prekršaj”, rekao je isti sagovornik.

Navodno, policajci su Božovića uhvatili da lovi ribu strujom.

Fudbalski menadžer tvrdio je juče da ne zna za taj događaj i da to nikada ne bi uradio.

"Ne bih lovio ribu strujom da mi date čitavu Podgoricu. Ne znam o čemu pričate, jer nisam ni bio na Skadarskom jezeru i ni sa kim od njih nisam imao kontakt - sa Graničnom policijom, Plovnom jedinicom, ni lovočuvarima”, kazao je Božović.

Božović je i ranije punio novinske stupce rezervisane za crnu hroniku.

U avgustu 2006. privođen je jer je na parkingu ispred stadiona “Mladosti” napao Momira - Moma Prelevića, nekadašnjeg trenera mlađih kategorija Budućnosti.

Početkom septembra iste godine zaključao je kapije stadiona na Trešnjici ne dozvoljavajući fudbalerima Budućnosti da odigraju meč sa Zetom.

U martu 2015. godine u Podgorici navodno je ošamario bivšeg gradonačelnika glavnog grada i ambasadora Crne Gore u Sloveniji Miomira Mugošu.

Tri godine ranije, u loži Marakane, napao je predsjednika Partizana Dragana Đurića.

Bonus video: