Krivične prijave zbog nedozvoljenog držanja oružja

Beranska policija je u četvrtak pretresla kuću i druge prostorije koje koristi D.B. (49) iz Berana i tom prilikom pronašla i oduzela pištolj marke „CZ” cal. 7,62mm, dva okvira i 38 komada municije cal. 7,62mm, lovačku pušku cal.8x57mm sa tri komada municije istog kalibra. Službenici Odeljenja bezbjednosti Plav su pretresli kuću u Plavu koju koristi R.L. (49) iz Tivta i tom prilikom pronašli i oduzeli pušku M-48
3 komentar(a)
Pištolj
Pištolj
Ažurirano: 31.03.2017. 14:26h

Policija je protiv D.B. (49) iz Berana i R.L. (49) iz Tivta podnijela krivične prijave zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Beranska policija je u četvrtak pretresla kuću i druge prostorije koje koristi D.B. (49) iz Berana i tom prilikom pronašla i oduzela pištolj marke „CZ” cal. 7,62mm, dva okvira i 38 komada municije cal. 7,62mm, lovačku pušku cal.8x57mm sa tri komada municije istog kalibra.

O događaju je, kako je saopšteno iz Uprave policije, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranam koji je naložio da se protiv D.B. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici Odeljenja bezbjednosti Plav su pretresli kuću u Plavu koju koristi R.L. (49) iz Tivta i tom prilikom pronašli i oduzeli pušku M-48.

Pronađeno i oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", kaže se u saopštenju.

Bonus video: