SD: Budva nespremno dočekuje goste

On je dodao da Socijaldemokrate Budva smatraju da je od izuzetne važnosti i hitnosti ustanovljavanje opštinskog koordinacionog tijela za praćenje turističke sezone, ukoliko već nije bilo formirano za pripremu iste
125 pregleda 10 komentar(a)
Draško Krivokapić
Draško Krivokapić
Ažurirano: 29.03.2017. 14:03h

Budvanske Socijaldemokrate zatražile su hitno formiranje opštoinskog koordinaiconog tijal za praćenje sezone, jer grad nespremno dočekuje sezonu.

“Opet se ponavljaju stvari iz prethodnih godina - mart mjesec je na izmaku, turistička sezona je uveliko počela, a opštinska vlast se na to i ne obazire. Nijemi smo svjedoci da postojeća vlast nije obavila nikakve pripreme za početak, niti je napravila plan praćenja turističke sezone. Ove godine nemamo nikakvih infrastrukturnih radova koji bi ometali odvijanje sezone, pa stoga čudi da se po ovom pitanju ništa nije radilo niti se radi. Stanje šetališta nepromijenjeno je loše, plaže neuređene, zatrpane otpadom, lokalna putna infrastruktura neodržana i tako redom. Budva kao da još nije probuđena iz zimskog sna”, kazao je predsjdnik budvanskog odbora SD Draško Krivokapić.

On je dodao da Socijaldemokrate Budva smatraju da je od izuzetne važnosti i hitnosti ustanovljavanje opštinskog koordinacionog tijela za praćenje turističke sezone, ukoliko već nije bilo formirano za pripremu iste.

“Najave turističkih radnika za ovu sezonu su optimistične, tako da je od životne važnosti za ovaj grad da ova sezona prođe organizovano i u najboljem mogućem redu”, zaključio je Krivokapić.

Bonus video: