Završnice u Baru i Bijelom Polju?

50 pregleda 0 komentar(a)
OK Budvanska rivijera, Foto: Cev.lu
OK Budvanska rivijera, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 01.03.2017. 09:15h

Ukoliko ispune sve formalne uslove iz konkursa, te ako ne bude iznenađenja na samom otvaranju ponuda, Muški odbojkaški klub Jedinstvo Bemax će biti domaćin završnice muškog kupa, dok će organizator završnice Kupa za dame najvjerovatnije biti ŽOK Luka Bar.

Oba kluba, istina, još nijesu dostavili ponude Odbojkaškom savezu Crne Gore, ali nam je iz oba kluba saopšteno da će to uraditi danas, do 12 sati, kada je krajnji rok po konkursu.

Što se muške konkurencije tiče, bjelopoljski klub je, naime, jedini odlučio da se kandiduje za domaćina završnice Kupa, dok su od toga, svako iz svojih razloga, prvenstveno finansijskih i organizacionih, odustali Budvanska rivijera, Budućnost Bemax i Volej star, preostali učesnici finalnog turnira.

Kod dama je Luka Bar potvrdila da će se prijaviti, to neće uraditi Morača (prvenstveno zbog dvorane) i Galeb (finansijski razlozi), dok Rudar, kako nam je saopšteno, koji je prošle godine bio domaćin, još vaga, pa će odluku donijeti do otvaranja koverti, iako je, realno da pljevaljski klub odustane od kandidature...

Nakon dodjele organizacije finalnih turnira Kupa, u prostorijama OSCG će danas biti žrijebani i parovi polufinala.

Trofeje brane Budvanska rivijera (muškarci) i Galeb (žene).

Bonus video: