Nikolina Lačević ne bi da priča o krađi bundi

Lačevićeva i Mišolićeva terete se da su, u namjeri da sebi pribave, protivpravnu imovinsku korist, uzele dvije bunde od činčile, četiri haljine marke “haver leger”, komplet pantalone i majicu iste marke, kao i dvodjelnu trenerku marke “evaroza”
1065 pregleda 81 komentar(a)
Nikolina Lačević, Andrijana Mišolić, Foto: Facebook
Nikolina Lačević, Andrijana Mišolić, Foto: Facebook
Ažurirano: 11.02.2017. 07:44h

Podgoričanka Nikolina Nina Lačević kazala je juče da će se ćutanjem braniti pred kolašinskim Osnovnim sudom, gdje odgovara za krivično djelo - krađa.

Prema optužnici, članica takozvane ženske bande je skupa sa Andrijanom Mišolić 8. marta prošle godine ukrala garderobu vrijednu 1.625 eura, iz objekata u porodičnoj kući Dijane Radonjić.

Mišolićeva i oštećena juče se nijesu pojavile pred sudom, pa je sudija Arsen Popović odlučio da se glavna rasprava nastavi sredinom marta.

Advokat Lačevićeve, Srđan Lješković novinarima je kazao da se nada kako će se tokom postupka dokazati da je vrijednost ukradenih stvari znatno manja nego što su predstavili vještak i tužilaštvo.

“Vještak je utvrdio vrijednost samo na na osnovu izjave oštećene Radonjićeve. Te stvari mogu da se kupe preko interneta za oko 350 eura”, kazao je advokat.

Lačevićeva i Mišolićeva terete se da su, u namjeri da sebi pribave, protivpravnu imovinsku korist, uzele dvije bunde od činčile, četiri haljine marke “haver leger”, komplet pantalone i majicu iste marke, kao i dvodjelnu trenerku marke “evaroza”.

Bonus video: