Katnić izdao nalog za hapšenje Ananija Nina Nikića

Iz Specijalnog državnog tužilaštva saopštili su da su izdali nalog za hapšenja Ananija Nina Nikića, ali njega nijesu još uhapsili jer nije u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Policija, specijalno tužilaštvo, Mihailo Čađenović, Foto: Savo Prelević
Policija, specijalno tužilaštvo, Mihailo Čađenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.02.2017. 18:25h

Mihailu Čađenoviću, vozaču lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića, određeno je tužilačko zadržavanje do 72 sata, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva na čijem čelu je Milivoje Katnić.

Čađenovića specijalno tužilaštvo sumnjiči da je pripadnik kriminalne organizacije, to jest da je počinio krivično djelo 401a stav 2 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Iz Specijalnog državnog tužilaštva saopštili su da su izdali nalog za hapšenja Ananija Nina Nikića, ali njega nijesu još uhapsili jer nije u Crnoj Gori.

I Nikić je osumnjičen da je počinio krivično djelo 401a stav 2.

Čađenović je uhapšen jutros oko sedam sati. Policija je tada pretresla njegovu kuću.

Andrija Mandić je danas kazao da Čađenović u biografiji nema ni prekršajnu prijavu i da se nigdje se nije ogriješio o zakon.

"Čestiti, časni i iskreni prijatelj priveden je u Specijalno državno tužilaštvo kako bi se monitirala nova optužnica protiv DF-a, pravila nova montaža pošto je očigledno da je jesenji državni udar koji je počivao na izjavi jednog lažnog svjedoka sa Kosova i Metohije doživio potpunu propast”, rekao je Mandić.

Bonus video: