Dnevnica: Glumac Danilo Čelebić u akciji pomoći

„Akcija koju su organizovali građani uz pomoć Banke hrane, koja je uvijek tu kad treba pomoći, pokazuje da smo solidarno društvo. Zajedno možemo više i bolje“, kazali su iz Fabrike ideja.
543 pregleda 0 komentar(a)
Danilo Čelebić, Foto: Fabrika ideja
Danilo Čelebić, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 18.01.2017. 13:04h

Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Života Vasić i Zoran Stijepović dvije godine proveli u napuštenom vojnom skloništu na prostoru nekadašnje kasarne Morača, ekipa emisije Dnevnica pojačana glumcem Danilom Čelebićem je krenula u akciju pomoći. Cilj je bio da se dvojici beskućnika obezbijede sredstva kojima bi mogli da kupe hranu i plate stanarinu makar do jeseni. A do tada, prema riječima nadležnih, trebalo bi da bude stavljen u funkciju Dom za beskućnike, koji bi riješio veliki broj problema osoba koje su ovu zimu provele bez krova nad glavom.

Izuzetno hladan dan praćen kišom i susnježicom nije smetao da se poslovi koji su bili planirani završe.

„Danilo Čelebić je jedan od najboljih majstora među glumcima. Koji god posao da mu date on to radi kao da je godinama radio. Zato se jako dobro snašao na svim poslovima gdje je dobio posao. Ruku na srce, možda mu poslovi sa druge strane šanka malo slabije idu, ali i tu je uspio svojim šarmom da ispegla sve propuste“, kazali su iz Fabrike ideja, agencije koja potpisuje izvršnu produkciju emisije Dnevnica.

Istovremeno sa snimanjem Dnevnice tekla je i akcija „Budi human“ u okviru koje su se građani organizovali da prikupe što više zimske garderobe za sve beskućnike. Oni su prikupljali i novac želeći na taj način da pomognu Danilu u njegovoj misiji obezbjeđivanja sredstava za stanarinu Životi i Zoranu. Danilo Čelebić i ekipa Dnevnice su se pridružili akciji i donirali garderobu.

„Akcija koju su organizovali građani uz pomoć Banke hrane, koja je uvijek tu kad treba pomoći, pokazuje da smo solidarno društvo. Zajedno možemo više i bolje“, kazali su iz Fabrike ideja.

Danilo Čelebić je jedan svoj dan odvojio kako bi radio i pokušao da pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

„Osjećam radost nakon završenog snimanja. Mnogo ljudi nam je pomoglo da uspijemo u poslu i misiji koju smo započeli. Svima hvala na pruženoj ruci“, istakao je Danilo.

Nakon što je završen radni dan, uslijedila je trgovina u Idea marketima, koji su takođe donirali hranu, a nakon toga.... pogledajte u novom izdanju emisije koja je na programu večeras od 20 sati.

Bonus video: