Putin kao Trampov Djeda Mraz

Dvojica "predsjednika" se tokom razgovora osvrću na hakerski napad za koji američke obavještajne službe tvrde da ga je izvela Rusija, te da je Putin lično umiješan u tu aferu
5 komentar(a)
skeč Vladimir Putin i Donald Tramp, Foto: Screenshot (YouTube)
skeč Vladimir Putin i Donald Tramp, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.12.2016. 15:21h

Alek Boldvin ponovo je imitirao izabranog predsjednika SAD Donalda Trampa u komičarskoj TV emisiji "Saturday Night Live", uprkos ranijim Trampovim kritikama da su Boldvinove imitacije "zlonamjerne" i "ne tako dobre". Ovog puta mu se u skeču pridružio i imitator predsjednika Rusije Vladimira Putina, Bek Benet.

"Predsjednik Putin" u TV skeču, nag do pojasa, poput Djeda Mraza dolazi kroz dimnjak u Trampov kabinet, noseću vreću sa poklonima.

Dvojica "predsjednika" se tokom razgovora osvrću na hakerski napad za koji američke obavještajne službe tvrde da ga je izvela Rusija, te da je Putin lično umiješan u tu aferu, prenosi N1.

Dok Tramp konstatuje da je riječ o "lažima ogorčenih ljudi", Putin ga pita: “Dakle, više vjerujete meni nego američkoj CIA?”

Putin tokom skeča laska Trampu govoreću mu da u Rusiji misle kako je on najbolji izbor za predsjednika SAD - najbolji kandidat, najpametniji kandidat, mandžurijski kandidat (metaforički izraz za "krticu" ili agenta spavača koji potiče od naslova uspješno ekranizovanog hladnoratovskog romana).

"Ne znam šta to znači, ali zvuči sjajno", konstatuje Tramp.

U skeču se pojavljuje i novi šef američke diplomatije Reks Tilerson, kojeg imitira glumac Džon Gudman, i koji ruskog predsjednika drugarski zove "Puti".

Bonus video: