Lili naslijedila talenat a ne buntovničke gene

"Moji roditelji nisu bili strogi. Uvijek su nastojali da budem samostalna i vjerovali su u moje odluke. Nije bilo ničeg protiv čega bih se mogla pobunuti”, kazala je ona
130 pregleda 0 komentar(a)
Džoni, Lili Rouz i Vanesa, Foto: Hellomagazine
Džoni, Lili Rouz i Vanesa, Foto: Hellomagazine
Ažurirano: 06.11.2016. 18:04h

Lili Rouz Dep, kćerka slavnih glumaca Vanese Paradi i Džonija Depa, za Vogue je pričala o svom djetinjstvu. Ona je otkrila da njeni roditelji nisu strogi i da zbog nedostatka pravila tokom odrastanja, nije postala buntovna u tinejdžerskim godinama.

"Moji roditelji nisu bili strogi. Uvijek su nastojali da budem samostalna i vjerovali su u moje odluke. Nije bilo ničeg protiv čega bih se mogla pobunuti”, kazala je ona.

Iako nije naslijedila buntovnički gen roditelja, izgleda da je od njih naučila sve o životu pod reflektorima, i da zna kako zadržati privatnost u eri društvenih mreža.

"Zapravo sam prestala da koristim Instagram u privatne svrhe, a nikada nisam ni voljela da otkrivam mnogo o sebi. Kada jednom daš ljudima da zavire u tvoj život, oni samo žele više i više", kazala je Lili Rouz.

Ona je ipak u maju ostavila privatnu poruku na Instagramu, trudeći se da odbrani svog oca od optužbi da je bio nasilan prema supruzi Amber Herd.

"Moj tata je osoba puna ljubavi i najprijatniji čovjek kojeg znam, uvijek je bio divan otac mom bratu i meni i svako ko ga poznaje, reći će isto”, napisala je ona tada uz fotografiju sa Džonijem Depom. Ova sedamnaestogodišnja djevojka bavi se manekenstvom i glumom, a upravo promoviše film “Planetarium” u kojem igra glavnu ulogu.