Vudi Alen snima seriju "Crisis in Six Seasons"

Priča je smještena u svingerske 60-e „kada je američko društvo bilo na ivici revolucije”
1 komentar(a)
Vudi Alen
Vudi Alen
Ažurirano: 21.08.2016. 08:12h

Mada ima 80 godina, ništa izgleda ne može usporiti Vudija Alena. Poznati reditelj je nedavno lansirao svoj 47. film „Cafe Society“ koji solidno prolazi u bioskopima, već radi na nasljedniku u kojem će igrati Kejt Vinslet i Džastin Timberlejk, ali prije toga se očekuje njegova prva TV serija „Crisis in Six Seasons“.

Još nije poznato mnogo detalja u vezi sa za serijom od šest epizoda koju je Alen napisao i režirao za Amazon, a nešto više je otkriveno na prikazivanju za Asocijaciju TV kritičara u Los Anđelesu kada je objavljen i sinopsis radnje.

„Crisis in Six Seasons“ smješten je u svingerske 60-e „kada je američko društvo bilo na ivici revolucije“, prikazuje kratki isječak dostupan na YouTube servisu u kojem se Alen može vidjeti kako igra neurotičnog jevrejskog romanopisca Sidnija Mancingera.

Saopšteno je da serija prati srednjeklasnu porodicu iz predgrađa koju posjećuje gošća, uloga koju će najvjerovatnije tumačiti Majli Sajrus, koja njihove živote okreće naglavačke. U seriji igra i legenda komedije Elejn Mej, ali za sada nije poznato koju ulogu.

Objavljeni isječak naišao je na pozitivne reakcije i zasmijao publiku, što je dobra reklama za seriju, a prikazuje Mancingera koji traži od svog frizera (kojeg igra Maks Kasela poznat iz serije „Vinyl“) da želi da izgleda kao Džejms Din.

„Ne mogu da napravim da izgledaš kao Džejms Din. Sve i kad bih ti radio na frizuri deset godina, to se nikad neće desiti“, ozbiljno odgovara frizer, koji usput kritikuje Mancingerovu posljednju novelu, kazavši mu da ga ja uspavala.

Alenova prva serija debitovaće na Amazone Prime servisu 30. septembra.

Bonus video: