Reper Cam'ron donio pravi pištolj na audiciju za film

"Toliko sam jako želio tu ulogu", ispričao je reper
0 komentar(a)
kamron, Foto: Miramax
kamron, Foto: Miramax
Ažurirano: 06.06.2016. 18:27h

Poznati američki reper Cam'ron otkrio je da je ponio pravi pištolj kada se pojavi na audiciji za ulogu u filmu "Paid In Full", koji je kasnije ovjenčan i Oskarom. Njujorški reper se u razgovoru sa Nardwuarom prisjetio rada na filmu, a kazao je da zbog pomenutog poteza njegova audicija bila prekinuta.

"Kada sam pošao na audiciju, pošao sam sa pravim pištoljem. Toliko sam želio tu ulogu. I znate što je ludo u cijeloj priči? Baš sam nekome prije neki dan pominjao da se trudim iz petnih žila da nađem snimak te audicije. Jer kad sam sa još nekim likom čitao scenario izvadio sam pravi pištolj i svi su poludjeli i zatvorili su audiciju", prisjetio se reper kroz smijeh.

Radnja filma "Paid in Full" smještena je u Harlem uoči krek epidemije koja ga je pogodila 80-ih, a Cam'ron igra narko dilera. Film je u međuvremenu dostigao kultni status.

U zanimljivom intervjuu Cam'ron je priznao i da je odrepvao cijeli svoj govor kada je završio srednju školu, za koji je koristio i neke od stihova iz svojih pjesama. On je otkrio i da su on i rep kolega Juelz Santana ukrali bit za pjesmu "Oh Boy" od poznatog producenta Just Blazea, kojeg je to razbjesnilo.

"Klepili smo bili matricu od Justa, samo smo je uzeli, jer on nije htio da nam je da. Juelz me je ubijedio da treba da mu otmemo to sranje. Matrica je bila na CD-u u studiju, gdje je bio samo Just Blaze koji nas je molio da je ne uzimamo, ali mi smo je samo uzeli i pustili na radio. On je poludio bio zbog toga, ali Just je moj čovjek", ispričao je Cam'ron.

Bonus video: