Sredinom juna igraće predstavu u Zagrebačkom kazalištu mladih

"Najviše vremena provodim u svom stanu u Beogradu, a počela sam i da izlazim u kratkotrajne šetnje. Biće bolje", kazala je glumica
80 pregleda 0 komentar(a)
Neda Arnerić, Foto: Zoran Lončarević/Blic
Neda Arnerić, Foto: Zoran Lončarević/Blic
Ažurirano: 31.05.2016. 13:53h

Srpska glumica Neda Arnerić uspješno se oporavlja nakon pada sa terase, a uskoro će zaigrati na "daskama koje život znače. Ona će 14. i 15. juna zaigrati u Zagrebačkom kazalištu mladih.

"Odlično sam", rekla je za "Novosti" Neda.

"Najviše vremena provodim u svom stanu u Beogradu, a počela sam i da izlazim u kratkotrajne šetnje. Biće bolje", dodala je glumica.

Sudbina je uredila da se predstava kojom se Neda poslije velike životne drame vraća u pozorište zove "Živjećemo bolje".

"Radujem se što ću već za dvije nedjelje nastupiti pred zagrebačkom publikom. U naše pozorište vraćam se tek na jesen. Sada je već kraj sezone, tako da ću početi da igram tek od sledeće. Sve će biti dobro. Život teče dalje. Nisam raspoložena da pričam o onome što mi se dogodilo, ali ću vas, kao i do sada, obavestiti čim bude nešto novo", nakaza je glumica Novostima.

Ona je istakla da "nema nikakvih problema s kretanjem", i dodaje da su glasine o njenom liječenju u inostranstvu neistinite.

Neda je 8. maja pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici na beogradskom Vračaru. Nakon prijema u Urgentni centar, ljekari su samo saopštili da je glumica zadobila teške povrede i da ima povrede petog vratnog, prvog lumbalnog i 12. grudnog pršljena.

Bonus video: