Sergej Ćetković glumio u sitkomu "Andrija i Anđelka"

“Glumio sam samog sebe, što i nije bilo tako teško, pa sam se lako snašao u jednom od skečeva”, priznao je muzičar
147 pregleda 8 komentar(a)
Sergej Ćetković, Andrija i Anđelka, Foto: Privatna arhiva
Sergej Ćetković, Andrija i Anđelka, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.02.2016. 14:42h

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković nakon nekoliko glumačkih izleta u raznim projektima, proteklog vikenda posjetio je snimanje serije “Andrija i Anđelka”. Naime, Ćetković će se pojaviti u jednoj od novih epizoda, koje će uskoro početi da se emituju.

“Od početka pratim svaku epizodu 'Andrije i Anđelke'. Oni su pravo osvježenje u posljednjih nekoliko godina i drago mi je da imaju toliku gledanost. Priče koje možemo vidjeti u seriji su donekle svakodnevnica mnogih parova i mnogi se mogu poistovjetiti sa likovima kao sto su Andrija i Anđelka”, ispričao je za “Vijesti” Ćetković o njegovim impresijama kada je u pitanju pomenuti projekat.

Sa snimanja sve popularnijeg sitkoma muzičar nosi sjajne utiske.

“Na snimanju je vladala opuštena atmosfera sa uobičajenim smijehom i improvizacijama. Glumio sam samog sebe, što i nije bilo tako teško, pa sam se lako snašao u jednom od skečeva koji će se uskoro pojaviti na televiziji”, ispričao je Ćetković, koji će se pojaviti i u crnogorskom sitkomu “Dojč Caffe” gdje glumi opasnog lika.

On će, usoro obradovati publiku novim spotom za numeru “Ne živim ja” sa aktuelnog albuma “Moj svijet”, a video je odrađen u saradnji sa “Tojotom” čiji je Ćetković zaštitno lice.

Bonus video: