"B92 nam još nije omogućila nastavak rada"

Emiter je dan ranije iznenadio javnost najavom “posljednje emisije” u sezoni koja je krenula u septembru
3 komentar(a)
Zoran Kesić, Foto: Facebook.com
Zoran Kesić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 28.11.2015. 11:24h

Zoran Kesić, autor emisije "24 minuta" izjavio je da će večeras biti emitovana posljednja epizoda u ovoj sezoni, a da televizija B92 još nije ponudila aneks ugovora koji bi omogućio nastavak rada.

Emiter je dan ranije iznenadio javnost najavom “posljednje emisije” u sezoni koja je krenula u septembru.

"Ugovor za 30 epizoda nam ističe ovom epizodom u subotu. Iako je želja naše ekipe bila da nastavimo da radimo bez prekida i u decembru, B92 nam nije ponudila aneks ugovora koji bi omogućio nastavak rada. Zašto nije, to je pitanje za B92. Mi želimo da radimo", kazao je Kesić za Betu.

On je naveo da je ekipi "24 minuta" rečeno da će u naredne dvije nedjelje biti dogovoren nastavak saradnje u 2016. godini.

"Čekamo poziv B92 i nadamo se nastavku saradnje i u sljedećoj godini. Ako me pitate da li mi je teško i da li se čudno osjećam što sljedeće nedjelje neće biti emisije, o da!", kazao je Kesić.

U večerašnjem izdanju emisije, koja po riječima autora objedinjuje “satiričnu kritiku, jasno je izražen stav o svakoj temi i dosljednost u razotkrivanju srpskih gluposti”, gostovaće, najavljeno je, multimedijalni umjetnik Rambo Amadeus i analitičarka Tamara Skrozza.

Bonus video: