Dragan Nikolić se oporavlja kod kuće

Najveću podršku mu svakako pruža supruga Milena Dravić i prijatelji, pa je njegovo raspoloženje trenutno dobro, kao što je i proces rehabilitacije zadovoljavajući
3 komentar(a)
Dragan Nikolić, Foto: Media centar
Dragan Nikolić, Foto: Media centar
Ažurirano: 30.09.2015. 14:22h

Glumac Dragan Nikolić trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja i oporavlja se kod kuće, a uskoro će otputovati u Vrnjačku Banju, gdje će uz tim ljekarskog osoblja nastaviti da radi na svom oporavku, piše Blic.

Najveću podršku mu svakako pruža supruga Milena Dravić i prijatelji, pa je njegovo raspoloženje trenutno dobro, kao što je i proces rehabilitacije zadovoljavajući.

Ipak, tokom protekle nedjelje pojavile su se informacije da je ponovo hospitalizovan, što je uznemirilo brojne poštovaoce poznatog umjetnika. Izvori koji su mu bliski, pak, navode da je Dragan cijelo vrijeme bio na kućnom liječenju, da bi, u razgovoru sa suprugom Milenom i timom ljekara, odlučio da ode u Vrnjačku Banju na oporavak.

Velikan srpskog glumišta je operisao debelo crijevo u februaru ove godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra Srbije, ali mu je tri mjeseca kasnije pozlilo, pa je ponovo hospitalizovan i taj proces oporavka je trajao do avgusta. Od tada je Dragan bio na kućnom liječenju u svom domu u Beogradu, daleko od očiju javnosti.

"Mnogo mi je bolje, ali ne bih želio više da razgovaram o tome. Molim vas, razumijte me. Kada je moja Milena pored mene, ništa mi ne fali!", ispričao je tada Dragan Nikolić za Blic.

Prije odlaska na operaciju on je najavio da privodi kraju autobiografski film „Sanjao sam”.

"Mislim da će biti interesantno, sve je o mom životu, a ja se nadam da nisam protraćio svoj život", izjavio je tada Nikolić i istakao da mu je problem da pronađe kolegu koji će ga igrati kada je bio mlad.

Bonus video: