Moj Gilbert je zdrav i punoj je u funkciji

On je otkrio da je prilikom snimanja filma “The Eagle” u Škotskoj 2010. godine opekao svoj polni organ, a zatim ispričao i kako se to dogodilo
78 pregleda 6 komentar(a)
Čening Tejtum, Foto: Beta/AP
Čening Tejtum, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.06.2015. 16:35h

Glumac Čejning Tatum, koji trenutno promoviše film “Magic Mike XXL”, koji prati dešavanja tri godine nakon što je njegov lik Majk napustio striperski zanat, gostovao je nedavno u emisiji Hauarda Sterna i tom prilikom pričao o nezgodi koja mu se dogodila prilikom jednog snimanja, ali nije želio da otkrije da li njegov polni organ zaista ima nadimak Gilbert.

“Ne mogu to da potvrdim, a ni da demantujem. Možda je u određenom trenutku tako nazivan, a možda i nije”, odgovorio je on uz osmijeh, a zatim dodao da “njegov penis zaslužuje nadimak jer je to samo simbol”.

On je sa druge strane otkrio da je prilikom snimanja filma “The Eagle” u Škotskoj 2010. godine opekao svoj polni organ, a zatim ispričao i kako se to dogodilo.

Prema njegovim riječima, na setu je bilo toliko hladno da su svi sipali toplu vodu u pantalone kako bi se ugrijali, a momak koji je njemu donio vodu zaboravio je da mu kaže da je vrela.

“On je 13 sati trčao uz brdo kako bi zagrija do ključanja vodu, sa njom do pola napunio flašu, a onda se spustio do rijeke kako bi dolio hladne, samo da bi mi bilo toplo tokom cijelog dana”, prisjetio se glumac.

“Kada sam sipao vodu počeo sam da skačem, vrištim... Znate ono kada izgorite prste, a bol se samo pojačava? Peklo me je narednih pola sata. Imao sam napad panike”, ispričao je Tatum, kojem je doktor rekao da je dobro što ga je boljelo jer to znači da nije oštetio nerve.

Glumac se kroz smijeh sjetio da je, u trenutku kada su ga vozili do bolnice na radiju u kolima išla pjesma “Sex on Fire”.

“Vozač je rekao nešto u smislu - možda bi trebalo da promijenimo pjesmu”, dodaje “Magic Mike”.

Glumac se požalio i da je njegov penis bio u zavojima i da se pitao zašto mu je bog to učinio.

“Nisam imao kožu na svom polnom organu... Čudno mi je što nisu ostali ožiljci... Zaraslo je brzo i već sljedeće nedjelje kada je moja supruga došla mogli smo biti intimni. Bilo je nezgodno, ali uspjeli smo”, prepričao je on.

Tatum je istakao da se nije naljutio na momka koji je donio vodu i da mu je oprostio “samo zato što mu je donio super skupu flašu viskija”.

Bonus video: