Kad nije na snimanju, Tor razvozi stopere po Australiji

Veliki broj Australijanaca pohvalilo je glumca, ističući da je „pravi australijski šampion“ zbog pokazanog gostoprimstva
0 komentar(a)
Kris Hemsvort, Foto: Shutterstock
Kris Hemsvort, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.10.2018. 09:58h

Australijski glumac Kris Hemsvort sa prijateljem se vozio automobilom kada su naletjeli na američkog muzičara Skota Hildebranda kako pored puta autostopira. Ne samo da su odlučili da ga pokupe, već onda i da ga helikopterom prevezu do plaže za surfovanje.

Hemsvort, koji je ulogom Tora stekao svjetsku slavu, postavio je snimak na Instagramu, na kojem se vidi kako sa prijateljem Lukom Zokijem u Brizbejnu sreće američkog muzičara sa strane puta, a onda mu nudi vožnju.

Kao da to nije bilo dovoljno, Hemsvort mu je ponudio da ga na plažu omiljenu među surferima preveze helikopterom. Nekoliko kadrova kasnije, bili su u vazduhu.

„Pokupio sam autostopera, nije bio serijski ubica što mi je posebno bilo drago“, napisao je Hemsvort na Instagramu.

Veliki broj Australijanaca pohvalilo je glumca, ističući da je „pravi australijski šampion“ zbog pokazanog gostoprimstva, prenosi RTS.

Nakon što su Hildebranda sa njegovom gitarom odbacili u Bajron Bej, Hemsvort je napisao da će odavde „njegov novi prijatelj morati ponovo da se vrati stopiranju“.

Malo je reći da je američki muzičar bio iznenađen. „Izuzetno iskustvo. Veoma su fini i još ne mogu da vjerujem šta se desilo“, istakao je Hildebrand.

Bonus video: