Rouan Atkinson ponovo u ulozi kultnog lika

Voljeni lik kojeg tumači glumac Rouan Etkinson učestvovaće 13. marta u dobrotvornom projektu "Comic Relief" koji su još 1985. pokrenuli komičari Ričard Kertis i Leni Henri kako bi pomogli Etiopiji u borbi protiv gladi
79 pregleda 0 komentar(a)
Rouan Etkinson, Foto: Twitter/@OfficalMrBean
Rouan Etkinson, Foto: Twitter/@OfficalMrBean
Ažurirano: 25.01.2015. 09:51h

Jedna od najpopularnijih ličnosti iz svijeta britanske komedije Mr. Bean, iz istoimene kultne serije, vratiće se na TV ekrane radi jednog skeča, potvrđeno je iz BBC-a.

Voljeni lik kojeg tumači glumac Rouan Etkinson učestvovaće 13. marta u dobrotvornom projektu "Comic Relief" koji su još 1985. pokrenuli komičari Ričard Kertis i Leni Henri kako bi pomogli Etiopiji u borbi protiv gladi.

Biće to prvo pojavljivanje Mr Beana skoro dvije decenije od kad njegova serija završena. Ostali detalji su i dalje nepoznati.

Mr. Bean, kojeg je Etkinson opisao kao "dijete zarobljeno u tijelu odraslog muškarca", postao je nacionalno bogatstvo u Britaniji gdje je okupio preko 18 miliona gledalaca.

Bazirana uglavnom na fizičkom humoru, serija je postala prepoznatljiv dio britanske kulture širom svijeta, a emitovana je na 245 teritorija, dok je Mr. Bean prošle godine izglasan za jednog od najvećih Britanaca svih vremena.

Etkinson je imao samo jedan TV skeč od kada se serija 1995. završila, scenu vjenčanja koja je prikazana 2007, ali se njegov lik pojavljivao u TV reklamama, kao i na Olimpijskim igrama u Londonu prije tri godine.

ITV kanal je najavio da će idućeg mjeseca početi sa prikazivanjem nova, animirana serija o Mr. Beanu.

Bonus video: