Misti Apam pronađena mrtva

Misti apam je par dana prije nego što je nestala zvala policiju da prijavi samoubistvo
1 komentar(a)
Misti Apam, Foto: Reuters
Misti Apam, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.10.2014. 17:33h

Glumica Misti Apam, poznata po ulogama u filmovima "Frozen River" i "Django Unchained" pronađena je mrtva u blizini rijeke južno od američkog grada Sijetla, dvije sedmice nakon što je prijavljeno da je nestala.

Ona je posljednji put viđena 5. oktobra u kući rođaka u Oburnu, a u Sijetl se vratila kako bi se brinula o svom ocu Čarlsu Apamu, koji je doživio srčani udar prošle godine, izvještava "US Weekly". Upravo je otac identifikovao beživotno tijelo svoje ćerke.

Nakon njenog nestanka Čarls je za radio KIRO-FM otkrio da je njegova ćerka u posljednje vrijeme bila uznemirena i nestabilna, te da je prestala da uzima ljekove za anksioznost i bipolarni poremećaj od kojeg je patila.

Misti je par dana prije nego što je nestala zvala policiju da prijavi samoubistvo. Prema saopštenju policije, uzrok njene smrti za sada je nepoznat.

Otac glumice indijanskog porijekla i pripadnice Blekfut plemena kazao je par dana ranije da su se mediji više koncentrisali na njen hod po crvenom tepihu, nego na Misti kao "normalnu osobu". On je tada otkrio da je njegova ćerka nedavno skratila kosu, ali i odbio svaku pomisao da bi mogla da izvrši samoubistvo.

"U psihotičnom stanju je napustila kući, sa odjećom na leđima i nije uzela svoje ljekove. Pričala je o samoubistvu ranije, ali nikada to nije učinila. Ona ne vjeruje u to. Misti vjeruje da je to grijeh i nikad to ne bi učinila", kazao je Čarls ranije.

Mistina majka Mona optužila je policiju da se nije dovoljno potrudila da je pronađe. Glumica nije ostavila nikakvu pisanu poruku kada je napustila svoj dom. Izvor blizak Apamovoj kazao je da je imala finansijskih problema.

Bonus video: