Podgorica: Preko 1.300 mališana uživalo u Cineplexxu

Festival koji ima 10 godina dugu tradiciju, u Podgorici se odžava treći put i, kako je saopšteno iz Cineplexxa, najuspješniji je do sada
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.10.2014. 14:04h

Kids Festa koji je u toku i koji traje do 19. oktobra u Cineplexxu Delta City danas je posjetilo preko 1.300 mališana iz osnovnih škola iz Podgorice.

Festival koji ima 10 godina dugu tradiciju, u Podgorici se odžava treći put i, kako je saopšteno iz Cineplexxa, najuspješniji je do sada.

"Mnogi od njih su bili prvi put u bioskopu, pa nisu krili uzbuđenje. Sa nestrpljenjem su čekali da se ugase svijetla bioskopskih sala, da se upoznaju sa nekim novim svjetovima, neispričanim pričama i nevjerovatnim junacima sa velikog platna. Dječiji filmski festival služi popularizaciji filmske umjetnosti, ali i obrazovanju buduće odrasle filmske publike, kao i filmskih stručnjaka i autora", dodaje se u saopštenju.

Iz Cineplexxa su pozvali sve koji nisu uspjeli da budu dio Kids Festa, da im se pridruže tokom vikenda, jer je na programu 14 najkvalitetnijih filmskih ostvarenja, a većina od njih je sinhronizovana na naš jezik.

Galerija

Bonus video: