Večeras podgorička premijera filma "Mali Budo"

157 pregleda 0 komentar(a)
Mali Budo, Foto: Zoran Đurić
Mali Budo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.09.2014. 16:12h

Povodom crnogorske premijere filma “Mali Budo”, koja je zakazana za večeras u 20 sati, danas je održana konferencija za medije u vinskom podrumu “13. jul Plantaže” u Šipčaniku, a kojoj su prisustvovali glumci Petar Strugar, Slaviša Čurović i Jelena Rakočević, kao i režiser i koscenarista Danilo Bećković.

Oni su na pitanja novinara odgovarali nakon predpremijere koja je održana tokom dana, a prisutnim novinarima prvi se obratio Bećković, koji je istakao da je već veoma zadovoljan gledanošću filma.

“Film će premijerno biti prikazan večeras u podgoričkom Cineplexxu, mada su već juče počele projekcije i veoma smo zadovoljni, jer smo prvog dana prodali 1200 karata, što je fenomenalan rezultat za samo jedan dan. To znači da je od prilike jedan posto Podgoričana već vidjelo film”, ispričao je on, a zatim pružio priliku glumcima da kažu nešto više o svojim iskustvima.

“Meni je drago što sam večeras u ovom gradu u kojem imamo premijeru jednog divnog filma, ostvarenja, komedije, satirike na kojem smo radili sa sjajnom ekipom - dream teamom”, kazao je Čurović.

Na konstataciju Vijesti da se na kraju filma može naslutiti prostor koji je ostavljen za nastavak, Strugar je u šali kazao:

“Danilo nije znao kako da završi. Prije nego što smo završili film, Sergej i ja smo masirali Danila da napravi drugi”.

Ipak, Bećković je nagovijestio da bi priča o “Malom Budu” koji iz Podgorice u Beograd bježi zbog krvne osvete, mogla da se nastavi.

“Otvoren kraj je uvijek dobar, ali cijela ekipa je raspoložena za nastavak. Veoma smo uživali snimajući film i više smo se osjećali kao da smo u bioskopu nego na setu, tako da prosto želimo da nastavimo to iskustvo”, objasnio je on.

Bonus video: