"Mali Budo" stiže u Crnu Goru

163 pregleda 2 komentar(a)
Mali Budo, Foto: Screenshot(YouTube)
Mali Budo, Foto: Screenshot(YouTube)
Ažurirano: 06.09.2014. 07:10h

Komedija o avanturama Crnogorca u Beogradu “Mali Budo” u kojoj glavnu ulogu tumači glumac Petar Strugar, počeće da se prikazuje u podgoričkom Cineplexxu 25. septembra, a specijalna projekcija, kojoj će prisustvovati i glavni glumci, zakazana je za dan kasnije.

"'Mali Budo' je komedija o mladom Podgoričaninu koji se sklanja u Beograd kako bi izbjegao krvnu osvetu, o njegovom prilagođavanju novoj sredini i pokušajima da se snađe u mreži laži, ucjena i podmićivanja", kazao je ranije za Vijesti režiser Danilo Bećković. On je scenario napisao u saradnji sa Dimitrijem Vojnovim, koji se nada da će film biti veoma gledan u Crnoj Gori.

"Mislim da će podgorička publika obožavati ovaj film. Uživaće u njemu. Podgorički humor je jako specifičan i dopada mi se, a mislim da je mnogo manje afirmisan recimo od sarajevskog. Jedva čekam reakcije", rekao je Vojnov. Pored Strugara u filmu igraju Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović , Slobodan Ćustić, Aleksandra Janković i drugi.

Bonus video: