Rijaliti nasamario takmičarke

Djevojke će pokušati da ubijede “princa” da su pravi izbor za suprugu i truditi se da eliminišu suparnice.
2 komentar(a)
princ Hari, Foto: Beta/AP
princ Hari, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.03.2014. 16:45h

Televizija Fox najavila je novi rijaliti “Želim da se udam za Harija”, koji će početi da se emituje 27. maja, a u kojem učestvuje 12 djevojaka iz Sjedinjenih Američkih Država, koje su ubijeđene da se bore za brak sa princom Harijem, članom britanske kraljevske porodice, prenosi Daily Mail.

Iako produkcija nikada nije jasno kazala učesnicima da je u pitanju princ Hari, oni su ih doveli u zabludu s obzirom na to da su angažovali glumca Metjua Hiksa, koji fizički liči na sina princa Čarlsa, odnosno unuka kraljice Elizabete, a kojem su kosu ofarbali u narandžasto.

Djevojke koje su prošle audiciju doputovaće u Berkšir u Velikoj Britaniji, gdje će se snimati rijaliti tokom kojeg će one pokušati da ubijede “princa” da su pravi izbor za suprugu i truditi se da eliminišu suparnice.

Hiks će se truditi da tokom snimanja ovog takmičenja ne otkrije svoj pravi identitet, već će to saopštiti finalistkinjama.

“Da li će biti u stanju da ih ubijedi da u sebi ima plave krvi i ako uspije da li će se učesnice zaljubiti u njega zbog krune ili onoga što zaista jeste?”, rečenica je kojom se najavljuje ovaj šou.

Rijaliti je osmišljen kao nastavak istog iz 2003. godine pod nazivom “Džo milioner”, kada je produkcija ubijedila žene učesnice da se takmiče za brak sa bogatašem.

Bonus video: