Slavko Kalezić: Mog imena tu nema, ja s tim nemam ništa

"A sve što sam vam rekao je istina, bio sam svjedok njenom ponašanju i svemu što je uradila", kazao je Kalezić
193 pregleda 31 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Facebook
Slavko Kalezić, Foto: Facebook
Ažurirano: 06.03.2014. 17:52h

Dan nakon što su neki srpski mediji prenijeli da je Slavko Kalezić napao voditeljku "X faktora", Anu Grubin na probi za pomenutu emisiju, a crnogorski umjetnik to demantovao za "Vijesti", produkcija MBK koja realizuje ovaj muzički šou oglasila se saopštenjem kojim se izvinjava voditeljki zbog neprijatnosti koje je doživjela.

"Zbog svega što je ovih dana plasirano u medijima produkcija MBK oseća potrebu da izrazi žaljenje zbog svih neprijatnosti koje su se desile voditeljki 'X faktora' Ani Grubin kao i članovima njenog tima. Ana je došla u dogovoreno vrijeme na svoju zakazanu probu na kojoj nije izazivala apsolutno nikave skandale, kako prema zaposlenima tako ni prema gostima emisije 'X faktor'.

Kako je ovih dana plasirana priča da se Ana ponaša neprofesionalno i nadmeno na probama i snimanjima, produkcija MBK tvrdi da je ona osoba koja svoj posao obavlja profesionalno, te da sa njom nismo imali ni jedan problem.

Ana nikada nije ucjenjivala produkciju niti je zahtijevala da se promijeni bilo ko od gostiju, takmičara ili ostatka ekipe. Sve odluke koje su donešene bile su donijete isključivo od strane MBK produkcije", stoji u saopštenju koje su prenijeli srpski mediji.

"Mog imena tu nema i ja sa tim nemam ništa. Zato nemam komentar, to je njihova stvar. A sve što sam vam rekao je istina, bio sam svjedok njenom ponašanju i svemu što je uradila", kazao je Kalezić.

Kalezić je ranije u razgovoru za "Vijesti" navode da je nasrnuo na Grubin okarakterisao kao laž i naveo da su mu se članovi ekipe koja radi emisiju žalili da se voditeljka na probama ponaša negativno i histerično. Po njegovim riječima, Grubin je zahtijevala da proba u terminu kada je on bio na sceni.

"Popeo sam se na scenu, a i ona je u isto vrijeme, dali su mi mikrofon i ljubazno sam je zamolio da me pusti da probam. Ona je počela viče da 'sklonite ovog manijaka sa scene'. Ja sam joj prišao sasvim mirno, bez agresije da je pitam u čemu je problem, a ona je počela da vrišti i da zove obezbjeđenje", ispričao je tada pjevač.

Ana Grubin, koja je početkom godine zamijenila Kalezića na mjestu voditelja “X faktora”, za "Vijesti" nije željela da komentariše pomenuti događaj. Iz NBK produkcije tada su na pitanje da li je došlo do sukoba Kalezića i Grubin i kako ga komentarišu odgovorili da oni daju zvanična saopštenja samo povodom takmičenja.

Bonus video: