"Zora dubrovačka": Maris će igrati druga glumica

Nova TV nije detaljno obrazložila razlog zbog kojeg glumica više nije dio ekipe serije
761 pregleda 1 komentar(a)
Vanesa Radman, Foto: NOVA TV
Vanesa Radman, Foto: NOVA TV
Ažurirano: 23.01.2014. 18:37h

Hrvatska glumica Vanesa Radman (39), dobila je zamjenu u seriji “Zora dubrovačka”, a njen lik Maris Knego od sada će tumačiti Ines Bojanić-Švaić, prenosi Story.

Radman je prije ovoga izostala sa snimanja, jer se krajem decembra povrijedila na setu, kada je kolega Amar Bukvić (31) nosio u naručju. Tokom snimanja romantične scene, glumac se spotakao, pa su oboje pali, a Radman je tom prilikom povrijedila leđa, zbog čega su joj doktori savjetovali mirovanje.

Međutim, Nova TV nije detaljno obrazložila da li je ovo razlog zbog kojeg glumica više nije dio ekipe serije, već su samo kazali da je do zamjene došlo iz produkcijskih razloga.

Ovo je drugi put u posljednjih tri mjeseca da hrvatska glumica dobije zamjenu. Naime, sredinom oktobra je tumačila glavni ženski lik Dobrilu u srpskoj seriji “Sinđelići”, koja je rađena po scenariju španske serije “Seranovi”. Nakon snimljene pilot epizode, reditelj Dejan Zečević nije bio zadovoljan saradnjom sa Radman, pa je produkcija bila prinuđena da bira između njega i glumice.

Serija “Zora dubrovačka” u kojoj jedan od glavnih likova tumači i crnogorski glumac Momčilo Otašević, emituje se na Televiziji Vijesti.

Bonus video: