Glumica Milena Vasić: Danas smo robovi mogućnosti

„Sporije se živjelo. Sebi smo postavljali mnogo manje zahtjeve i u tom smislu smo bili spokojniji i srećniji”, smatra glumica
214 pregleda 2 komentar(a)
Milena Vasić, Foto: Gloria.rs
Milena Vasić, Foto: Gloria.rs
Ažurirano: 13.12.2013. 17:24h

Glumica Milena Vasić biće jedan od gostiju ovonedjeljne emisije “Šou svih vremena”, a tim povodom u razgovoru za “Vijesti” ona je otkrila po čemu će pamtiti 1984. godinu, koja će se obrađivati u šouu.

“Ja sam upravo i u emisiji pričala da sam 1985. godine krenula u prvi razred, pa je '84. bila završetak srećnog djetinjstva, bez briga i obaveza. Te godine sam išla na lijepo putovanje van granica naše zemlje sa familijom i prvi put se odvojila od mame”, ispričala je glumica.

Ona je dodala da je upravo tada upisala muzičku školu, odnosno muzičko zabavište, da je ljetovala u Dubrovniku i vrijeme provodila sa tada dvogodišnjom sestrom.

Na pitanje da li se slaže sa konceptom emisije koja godine iz perioda od 1958. do 1989. predstavlja kao srećniji period u poređenju sa današnjicom, ona kaže da je veoma srećna zbog pokretanja “Šoua svih vremena”.

“Zato što to nekako i jesu bila mirnija vremena. Evo, ja sada ulazim na sastanak i dajem intervju preko telefona. To se tada nije moglo dogoditi. Nas dvije bismo se našle, bez obzira što ste vi u Crnoj Gori. Popile bismo kafu, popričale...”, objasnila je uz smijeh glumica.

“Sporije se živjelo. Sebi smo postavljali mnogo manje zahtjeve i u tom smislu smo bili spokojniji i srećniji. Danas imamo više mogućnosti, a u stvari smo robovi upravo tih mogućnosti”, istakla je ona.

Vasić je takođe otkrila da će u emisiji biti maskirana u pjevačicu Nedu Ukraden.

“Tada je bila popularna pjesma 'Zora je'”, prisjetila se glumica, a zatim otkrila da su njeno djetinjstvo obilježili “Magazin” i “Novi fosili”.

Vasić trenutno gledamo u seriji “Dama bez blama” u kojoj tumači glavnu ulogu, a pored rada u pozorištu tumčila je likove i u “Stižu dolari”, “Sva ta ravnica”, “Bela lađa”, “Pevaj brate” i drugim.

Pored Vasić, gosti emisije, koja će biti emitovana u nedjelju u 21 sat, biće Nele Karajlić, Mile Isaković, Jelena Tomašević i pjevačke zvijezde Jasna Zlokić i Miroslav Ilić.

Povratak u 1984.

U drugoj epizodi "Šoua svih vremena" gosti će biti Jelena Tomašević, Milena Vasić, Nele Karajlić i Mile Isaković, kao i pjevačke zvijezde Jasna Zlokić i Miroslav Ilić.

Ova epizoda vratiće nas u 1984 .godinu.

Bonus video: