Jesu li Fazlinovići poginuli ili su zakasnili na avion?

Scenarista serije "Lud, zbunjen, normalan" najavio je mogućnost snimanja filma o popularnim Fazlinovićim
450 pregleda 3 komentar(a)
Lud, zbunjen, normalan, Foto: Market.ba
Lud, zbunjen, normalan, Foto: Market.ba
Ažurirano: 10.04.2013. 17:17h

Nakon neočekivanog i nejasnog kraja serije “Lud, zbunjen, normalan”, koja se trenutno opet prikazuje na TV Vijesti, oglasio se scenarista Feđa Isović, koji je za klix.ba rekao da jedino on zna da li su Fazlinovići poginuli ili ne.

Da podsjetimo, posljednja od 144. epizode serije, završena je prilogom u Dnevniku u kome se navodi da je avion, koji je trebalo da Izeta, Faruka i Damira odvede u Švedsku, kod Izetovog brata, pao i da nema preživjelih. Ipak, troje putnika je zakasnilo na let i upravo kada novinar jednog od slučajno preživjelih pita zašto je zakasnio, slika se prekida.

Iako mnoge zanima šta se na kraju dogodilo, Isović nije želio da otkrije, ali je najavio svoju novu seriju i mogućnost snimanja filma “Lud, zbunjen, normalan”.

"Postoji mogućnost, razgovarali smo sa producentima i glumcima, ali je potrebno da televizije pokažu interesovanje. Ipak je film skupa igračka. Sada ne bih mogao reći ništa o tome hoće li on ikada biti snimljen, osim da ideja postoji i da se o njoj razgovara", rekao je Isović za klix.ba.

Možda će upravo film, ukoliko bude snimljen, donijeti odgovor na pitanje koje je mnoge mučilo nakon kraja serije - da li su Fazlinovići ipak ostali dosljedni sebi, pa zakasnili na avion.

Isović je trenutno u pregovorima za novu seriju koja će se zvati “Kriza srednjih godina”, a trebalo bi da se emituje na hrvatskoj televiziji RTL.

Bonus video: