„Bellissima” bez finala

Jaka konkurencija i nemogućnost glasanja iz Crne Gore stale na put djevojkama iz Tivta
173 pregleda 2 komentar(a)
Ja imam talenat, Bellisima, Foto: Privatna arhiva
Ja imam talenat, Bellisima, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.02.2013. 17:52h

Plesna grupa “Bellissima” iz Tivta nije uspjela da se u nedjelju veče plasira u finale emisije “Ja imam talenat”.

Ipak, Izabela Urošević, Marija Španović, Aleksandra Pravilović, Maja Maslovar, Sara Šćepanović, Monika Radović, Nađa Radović, Jelena Ivančević, Nikita Šupić, Snežana Vidović, Vladana Vidović, Andrijana Vidović, Nataša Vuković, Anđela Vukadinović i Ana Darić kao jedine “cheerleadersice”, na ovom takmičenju, predstavile su svoj rodni grad u pravom svijetlu.

I pored toga što su djevojke sa primorja veoma dobro izvele komplikovanu koreografiju uz Rijaninu pjesmu “Where Have You Been”, konkurencija je bila suviše jaka, a dodatno ih je kočilo i to što gledaoci iz Crne Gore su mogli da glasaju. “Bellissima” je tokom cijelog takmičenja imala svesrdnu podršku Emine Jahović, kako na Twitteru tako i na Facebooku.

“Ako večeras gledate "Ja imam talenat" glasajte za moju Belicu...@izabellaTINK Belissima group. Devojke koje igraju srcem”, samo je jedan od tvitova koji je Jahovićeva posvetila “Bellissimi”.

Uz pomoć SMS glasova publike iz Srbije u finale ove emisije prošli su Gorica Šutić koja je svoj talenat predstavila pjevanje i sviranjem klavira i Mihajlo Vlahović reper iz Beograda.

U sljedećoj polufinalnoj emisiji, koja će se emitovati u nedjelju 17. februara, publici će se predstaviti Bboying sastav “Ride Crew”, koji čine pet momaka iz Podgorice, Bijelog Polja i Nikšića, koji će kao i “Bellissima” morati da računaju samo na glasove iz Srbije.

Bonus video: