ja imam talenat

Plesni klub "Bellissima" iz Tivta oduševio žiri cheerleading tačkom

To je tačka u kojoj ima tzv. piramida, mnogo akrobacija i skokova, na tome je bazirana koreografija. Žiri je zaista bio oduševljen, dobili smo tri 'da'
452 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2019. 22:07h

Tivatski plesni klub "Bellissima" osigurao je svoje mjesto u novom krugu četvrtog serijala takmičenja "Ja imam talenat".

Na jednoj od audicija, koje su održane na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, igračice su od tročlanog žirija (Ivan Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić) dobile tri "da", a producenti su ih ocijenili "kao šlag na torti" tog dana.

Bavimo se raznim vrstama plesa, a mislim da smo publiku emisije 'Ja imam talenat' oduševili baš zbog toga što se jedine ovdje bavimo i cheerleadingom

"Plesni klub 'Bellissima' postoji već 15 godina. Bavimo se raznim vrstama plesa, a mislim da smo publiku emisije 'Ja imam talenat' oduševili baš zbog toga što se jedine ovdje bavimo i cheerleadingom", objasnila je dvadesetogodišnja Izabela.

Pored nje, u "Ja imam talenat" učestvuju i njene drugarice Marija Španović, Aleksandra Pravilović, Maja Maslovar, Sara Šćepanović, Monika Radović, Nađa Radović, Jelena Ivančević, Nikita Šupić, Snežana Vidović, Vladana Vidović, Andrijana Vidović, Nataša Vuković, Anđela Vukadinović i Ana Darić.

Među njima ima i 20-godišnjakinja, kao i onih od 15, 14, 13 i deset godina. Žiri je, kako kaže Izabela, bio oduševljen njihovim nastupom.

Tivćanke na Montenegro dance festivalu, Video: YouTube

"To je tačka u kojoj ima tzv. piramida, mnogo akrobacija i skokova, na tome je bazirana koreografija. Žiri je zaista bio oduševljen, dobili smo tri 'da'. Ivan Tasovac, kao najveći kritičar, ostao je bez komentara i samo rekao da idemo dalje, a Ivan Bosiljčić nam je rekao da smo pravi tim. Jako smo mnogo vježbale, tako da se trud isplatio. Drago nam je i da se publici dopao nastup, pa dugo nije prestajala da tapše", ispričala je ova Tivćanka.

Konkurencija je bila dosta jaka, ali mi smo bile jedine, uz jednu grupu Brazilaca, koje se bave plesom. Najviše je toga dana bilo pjevača, tako da nas je to ohrabrilo

"Oni su nam obezbijedili smještaj i hranu za ta dva dana koliko smo provele u Beogradu. Umor nas je stigao tek pred nastup jer smo čitavog dana čekali na to. Organizovali su dan tako da smo mi bili na kraju, jer smo bili, kako su nam rekli, šlag na torti. Konkurencija je bila dosta jaka, ali mi smo bile jedine, uz jednu grupu Brazilaca, koje se bave plesom. Najviše je toga dana bilo pjevača, tako da nas je to ohrabrilo", kaže Izabela Urošević.

Djevojke su se publici i žiriju u prvom krugu takmičenja predstavile u ljubičasto-crnim kostimima, a sljedeći krug donosi i nove kostime.

"Dobra je stvar što smo mi slobodne da same, po svojoj želji, kreiramo odjeću. U sljedećem krugu, ako prođemo, bićemo obučene u ciklama–crno-srebrne kostime i imaćemo novu, atraktivniju koreografiju koju smo već osmislile i intenzivno na njoj radimo", objasnila je Izabela. Plesni klub "Bellissima" još uvijek ne zna u kojoj će po redu emisiji njihov nastup biti prikazan, a poziv producenata serijala željno iščekuju.

Galerija