Hercegnovska brejkdens ekipa razišla se nakon uspjeha u programu "Ja imam talenat"

"I pored sitnijih zamjerki od strane žirija, smatramo da smo ostavili dobar utisak"
103 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2011. 17:21h

“B Boying Crew 853”, hercegnovska brejkdens ekipa koju su sačinjavali Todor Konjević, Nikola Mijomanović, Vladimir Božović, Petar Božović i Marko Šinik, okupirala je pažnju domaće javnosti nakon uspješnog nastupa prije dvije nedjelje u emisiji "Ja imam talenat".

Iako su zanimljivom tačkom obezbijedili tri “Da” članova žirija, pohvale i prolazak u dalje takmičenje, momci su se razišli i više neće nastupati u ovoj emisiji.

O “B Boying Crew 853” ekipi za Vijesti priča Todor Konjević, koji navodi da je grupa formirana u aprilu 2008. Osim njega osnivač je i Nikola Mijomanović, a interesovanje za brejkdens javilo se godinu ranije.

"U avgustu 2007. je organizovan seminar o brejkdensu u plesnom klubu Diano i drugarice su nas pitale da li smo zainteresovani. Pošli smo na taj seminar i od tada počeli da treniramo. Godinu dana kasnije smo osnovali grupu", kazao je Konjević u razgovoru sa Vijestima.

Njihov rad i trud u proteklom periodu kulminirao je prolaskom u narednu fazu emisije "Ja imam talenat"

Uslijedili su nastupi na utakmicama, u hotelima, za Telenor, T-Com, kao i nekoliko reklama, a interesovanje za rad ove grupe je, kako kaže naš sagovornik, bilo solidno.

Konjević tvrdi da im je dosta pomogla podrška porodice, a kako kaže, ne žale se na uslove u kojima treniraju, jer su “do skoro vježbali u prostorijama kluba Diano, a zatim prešli u Umjetnički centar”.

"Štekamo se za poslije"

Njihov rad i trud u proteklom periodu kulminirao je prolaskom u narednu fazu emisije "Ja imam talenat".

Došlo je do razlaza među članovima i od originalnih članova u grupi najvjerovatnije ostajem samo ja

"I pored sitnijih zamjerki od strane žirija, smatramo da smo ostavili dobar utisak. Bilo je nekih grešaka, međutim zadovoljni smo kako je sve prošlo, s obzirom da smo imali vrlo malo vremena da se pripremimo za nastup. A i poslužilo je kao dobra reklama", kaže Konjević.

Kada su im, nakon nastupa, članovi žirija rekli da im se čini da nijesu pokazali sve što mogu, članovi B-Boying Crewa 853 odgovorili su "Štekamo se za poslije". Izgleda ipak da do njihovog sljedećeg nastupa u ovoj emisiji neće doći.

"Nećemo nastavljati sa takmičenjem u emisiji “Ja imam talenat”. Došlo je do razlaza među članovima i od originalnih članova u grupi najvjerovatnije ostajem samo ja. Nikola trenira za sebe, a i Božovići takođe", otkrio je Konjević i dodao da nova postava još nije definisana, a dok ne bude, grupa neće nastupati.

Bonus video: