MC Niggor biće voditelj novog šoua "Ja nemam talenat"

Emisija će se baviti ljudima koji imaju želju da pjevaju, ali ne zvuče baš kao slavuji, a oko toga da nauče da pjevaju i postanu zvijezde pomagaće im mnoge poznate ličnosti
70 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2011. 16:16h

Crnogorski muzičar MC Niggor ponovo će se oprobati kao voditelj. Nakon što se odlično pokazao u emisiji “Telefon”, vodiće emisiju “Ja nemam talenat” koja će uskoro početi da se emituje na Televiziji Pink.

"Poziv sam dobio od mog prijatelja Bakija, koji je producent tog rijaliti šoua. Bio sam mu interesantan, a kada sam čuo o čemu se radi, pristao sam jer mi se sama koncepcija šoua veoma svidjela. Biću jedan od tri voditelja, a moj zadatak će biti, na neki način, podrugivanje učesnicima. Emisija će ići 25 minuta iz studija, a ostalo je osmišljeno kao pravi rijaliti tokom kojega će oni koji budu izabrani uz pomoć producenata, muzičara, koreografa naučiti da pjevaju i vladaju scenom. Poenta je da na kraju naprave koncert i prodaju karte", otkriva za “Vijesti” Igor Lazić.

"Neće tu biti nekih zlonamjernih komentara, već ćemo se malo šaliti. Uostalom, to što ću pričati u emisiji najviše zavisi od scenarija", dodaje on

"Neće tu biti nekih zlonamjernih komentara, već ćemo se malo šaliti. Uostalom, to što ću pričati u emisiji najviše zavisi od scenarija", dodaje on.

Emisija će se baviti ljudima koji imaju želju da pjevaju, ali ne zvuče baš kao slavuji, a oko toga da nauče da pjevaju i postanu zvijezde pomagaće im mnoge poznate ličnosti.

Na pitanje da li će Niggor u ovom šouu učestvovati samo kao voditelj, ili će dati i muzički doprinos, odgovorio je:

"Još ništa ne znam. Za sada sam angažovan samo kao voditelj, mada pregovori i dogovori su u toku", zaključuje MC Niggor.

Neće tu biti nekih zlonamjernih komentara, već ćemo se malo šaliti, objašnjava muzičar

Bonus video: