Dvor: Denis Boneštaj dvorska luda

”On je veseo momak, odlično pjeva, a i sviđa se kraljici”, bile su riječi kralja Fika, nakon kojih se i sam Deni obratio svima.
85 pregleda 0 komentar(a)
deni, Foto: Blic.rs
deni, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 26.01.2011. 12:23h

Nakon sinoćnjeg proglašenja nadzornika i sluškinje, večeras su kralj Fiko i kraljica Dragana izabrali i dvorsku ludu, a to je Denis Boneštaj, crnogorski pjevač.

Pošto je kraljica imala problema sa glasom, prepustila je “vladaru iz senke”, kako je nazvala kralja, da saopšti svim učesnicima ko je dvorska luda i zbog čega. Razlozi su bili i više nego dovoljni da izmame osmijeh i samom Deniju.

”On je veseo momak, odlično pjeva, a i sviđa se kraljici”, bile su riječi kralja Fika, nakon kojih se i sam Deni obratio svima.

- Hvala vam puno. Biće mi čast, kao i uvijek. Neću vas iznevjeriti, obećavam - izjavio je pjevač, koji je nakon dobijanja titule dobio i kapu dvorske lude.

Sada se oformio krug od pet "privilegovanih" učesnika rijalitija, među kojima su kralj, kraljica, nadzornik, sluškinja i dvorska luda.

Sluškinja će morati da dvori kraljicu: svako jutro će biti u obavezi da donosi kralju i kraljici doručak u krevet, da pomogne kraljici da se obuče, da pere i pegla veš, da češlja kraljicu, kao i da joj pomogne da se okupa...

Nadzornik će kontrolisati seljane i proveravati da li obavljaju zadatke koje im je dao kralj i, naravno, o tome obavještavati kralja.

Posebnu ulogu imaće dvorska luda, a kako će se snaći Deni u tome, vidjećemo u narednom periodu.

Ovih pet osoba biće izuzeti od nominacija u ovoj nedelji.

Bonus video: