NIJE BILO TEŽE POVRIJEĐENIH

Holivudski glumac spasao dječaka iz prevrnutog automobila

Deni Treho ispričao kako je morao da smiri dječaka prije nego što ga je oslobodio
4357 pregleda 1 komentar(a)
Deni Treho, Foto: Youtube
Deni Treho, Foto: Youtube

Holivudski glumac Deni Treho, poznat po svojim ulogama u filmovima poput "Mačete", pomogao je u spasavanju dječaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Anđelesu.

Treho (75) je rekao televizijskoj stanici KABC-TV da je bio na putu ka automehaničaru u četvrti Silmar kada je vidio kako automobil prolazi kroz crveno svjetlo i udara u drugi auto koji se na rasksnici prevrnuo na krov, prenosi agencija Hina.

Dječak koji je bio vezan u sjedištu u zadnjem dijelu auta, kao i njegova baba koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, djelimično smrskanom vozilu.

Treho i žena po imenu Monika Džekson su se udružili kako bi oslobodili dijete prije nego što je na mjesto događaja stigla hitna pomoć. Džekson je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dječaka, a Treho ga je izvukao s druge strane.

Glumac je rekao da je morao da smiri dječaka prije nego što ga je oslobodio.

"Bio je uspaničen i ja sam rekao OK moramo da upotrijebimo naše supermoći i on je vrisnuo 'Supermoći!' i počeli smo da vičemo 'Supermoći'. Nekako smo se povezali", prisjetio se Treho.

Treho je ostao s dječakom sve dok njegovu baku nisu izvukli spasioci.

KABC-TV javlja da niko nije teže povrijeđen, mada je troje ljudi, među njima i baba i dječak, odvezeno u bolnicu na pregled, prenosi Hina.

Preporučujemo za Vas