Kazniće gledaoce lošim filmom ako ne osvoji Oskara

Pored Sandlera, glavni kandidati za nominaciju za najboljeg glumca za Oskara su Hoakin Finiks, Antonio Banderas, Robert De Niro i Leonarda Dikaprio
799 pregleda 0 komentar(a)
Adam Sandler, Foto: Shutterstock
Adam Sandler, Foto: Shutterstock

Dan nakon što je izgubio od Adama Drivera na dodjeli nagrada "Gotham", Sandler se pojavio u radio emisiji Šou Hovard Stern kako bi promovisao film "Uncut Gems", triler koji su kritičari okarakterisali kao da je "zatvoren u probadajućem mozgu ludaka".

Sandler - čiju su karijeru okarakterisali ekstremni usponi i padovi u smislu kritičkog prijema - prikupio je burne kritike za svoj nastup kao zavisnika od kockanja u filmu, natjeravši ga da odustane.

Glumac je dodao da bi bilo "smiješno velika stvar" ako bi dobio nominaciju za Oskara, rekavši da će biti "tamo za pobjedu".

Dodao je: "Ako ga ne dobijem, vratiću se i ponovo napraviti ono što je tako loše namjerno samo da bih vam svima platio. Tako ih i dobijam. "

Pored Sandlera, glavni kandidati za nominaciju za najboljeg glumca za Oskara su Hoakin Finiks za Džokera, Antonio Banderas za “Bol i slavu“, Robert De Niro za “Irca“ i Leonarda DiKaprio za “Bilo jednom u Hollivoodu“.

"Uncut Gems" biće objavljen u odabranim bioskopima u Velikoj Britaniji i na Netfliku u januaru 2020. godine.

Bonus video: