DOKTOR HAUS JE KAPETAN KLARK

Hju Lori se vraća na male ekrane

Serija zapravo donosi priču o ljudima koji nemaju ništa zajedničko, osim što su zajedno u svemiru i pokušavaju da se nose jedni sa drugima
950 pregleda 1 komentar(a)
Hju Lori, Foto: Screenshot/Youtube
Hju Lori, Foto: Screenshot/Youtube
Ažurirano: 25.12.2019. 09:57h

U komičnoj svemirskoj seriji "Avenija 5" koja će se emitovati na kanalu HBO glavnu ulogu će igrati britanski glumac Hju Lori, poznat po ulozi doktora Hausa u istoimenoj seriji.

U ostvarenju reditelja Armanda Ianucija, poznatog šotskog satiriste, Lori tumači kapetana Rajana Klarka, vlasnika luksuznog svemirskog broda po nazivu Avenija 5.

Radnja serije počinje kada se njegov brod iznenada pokvari, zbog čega on okuplja posadu koja vodi računa o bezbzgednosti putnika. Spašavanje će se, međutim, pretvoriti u komičnu paniku i rasprave neistomišljenika. Stvari će krenti po zlu do te mgere da će posada morati da zatraži pomoć Američke svemirske agencije NASA.

Serija zapravo donosi priču o ljudima koji nemaju ništa zajedničko, osim što su zajedno u svemiru i pokušavaju da se nose jedni sa drugima.

Pored Lorija, uloge u seriji ostvarili su i Džoš Gad, Suzi Nakamura, Zek Vuds, Rebeka Front, Ital Filips, Niki Amuka-Brd i Himeš Patel.

Premijera HBO-ove serije zakazana je za iduću godinu, a prva epizoda trebala bi trebalo da bude emitovana 19. januara.

Loriju je ovo prva glavna uloga u TV seriji nakon uloge Gregorija Hausa u seriji “Doktor Haus” koja mu je donijela svjetsku slavu.

Prema pisanju medija prije nekoliko mjeseci u Britaniji, Lori bi se mogao naći u novoj sezoni serije “Crna Guja” u kojoj je takođe imao veoma zapaženu ulogu, ali o detaljima snimanja novih epozoda još uvijek se ništa ne zna.

Preporučujemo za Vas